Daily Specialties

Gli  Antipasti

Carpaccio di polipo
Verse dun gesneden octopus
13 €
Impepata di cozze alla napoletana
gestoomd mossellen met knoflook,olijfolie,spaanse pepers en zwarte peper
11 €

Le  Paste

Pasta Fresca
dag verse pasta
dag prijs
Tagliatelle al nero di seppia con moscardini,calamaretti,cozze e colatura di acciughe
tagliatelle bewerkt met inktvis,geserveerd met kleine octopus,calamari en mossellen in een saus van golden medal winner olijfolie,knoflook en spaanse pepers
17 €

I Secondi

Branzino  Intero alla Piastra
Gegrilde hele zeebaars met mint en citroen
22 €
Filetto d’agnello avvolto nel prosciutto crudo stagionato 24mesi,servito con melanzane

lamsfilet opgerold met rauwe prosciutto gerijpt 24maanden en gemarineerd aubergine in een saus van rodewijn en honing

22 €
Scaloppina di Vitello con Prosciutto Cotto e Fontina
dun gesneden kalfsoester met achterham en fontina kaas uit Valle d’Aosta in een witte wijn saus
22 €

Quaglia ripiena dello Chef Fabio 

Gevulde Kwartel met een vlees ragout,pijnboompitten,wortels en bospaddenstoelen
20 €

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close