Verse burrata met gegrilde groenten
Gegrilde provolone kaas met rucola en cherry tomatjes
Dun gesneden luchtgedroogde ossenhaas uit Valtellina geserveerd met rucola en parmigiano
Suplement:geraspte verse zwarte truffels uit Umbrio 7 €
Lamsgehaktballetjes in licht pittig tomatensaus
Gegrilde tentakel van octopus geserveerd met aardappelcreme
Gefrituurde inktvis
Linguine met venusschelpen,olijfolie en knoflook
Tagliatelle met romige witte truffelsaus
Suplement: geraspte zwarte truffel uit Umbrie 7€
Tagliatelle verfijnd met bramen en Barolo met rund- en varkensragout in een romige witte saus
Penne met pittige tomaten saus (pittigheidsniveau:hoog ), vraag de kok voor milde smaak
Gegrilde hele dorade met mint en citroen
Gebakken tarbot met geroosterde venkel en witte wijnsaus
Ossenhaas gevuld met rucola,zongedroogde tomatjes,parmigiano en provolone,opgerold in parmaham en geserveerd in een sausje van rode wijn en balsamico
Piepkuiken met kruiden uit de oven met witte wijn en citroen
Zacht gestoofde kalfsschenkel uit de oven met wortels,selderij en uien
Al onze hoofdgerechten zijn geserveerd met aardappeltjes en spinazie
By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.