Saute van venuschelpjes met knoflook,peperoncino en witte wijn
Gegrilde tentakel van octopus geserveerd met aardappelcreme en citroen
Verse burrata met tomaatjes en huisgemaakte pesto van basilicum
Kalfslende met tonijn mayonaise,kappertjes en anjovis
Lamsgehaktballetjes in pittig tomatensaus geserveerd met gerijpte
ricotta
Linguine met verse half kreeft en verse cherrytomaatjes
Tagliatelle met witte truffels creme uit Umbrie
-suplement: geraspte verse zwarte truffels 6€
Linguine met verse venusschelpjes,knoflook,peperoncino en
peterselie
Penne met pittige tomatensaus en worst
Gebakken hele tarbot in saus van witte wijn en laurier
Half kreeft,octopus en venusschelpjes in saus van verse tomaatjes
Gekonfijte eendenbout in saus van gedroogde vruchten
Ossenhaas gevuld met rucola,zongedroogde tomaat en scamorza
kaas,opgerold met parmaham en geserveerd in saus van rode wijn en
balsamico azijn
By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.