Dun gesneden ossenhaas gemarineerd met olie, zout, peper met kappertjes, sjalot, augurken, mostard en worcestershire saus gegarneerd met gebakken eigeel
Carpaccio van dorade met citrus en gember
Buffelmozzarella met Iberische rauwe ham
Dun gesneden lucht gedroogde ossenhaas uit Terminio geserveerd met rucola en 24 maanden gerijpte Parmezaanse kaas
Geroosterde en gemarineerde octopustentakel met peterseliesaus, geserveerd met crème van aardappel met citrusvruchten
Garnalen met pittige tomatensaus
Linguine met venusschelpen, knoflook, chilipeper, peterselie en cherrytomaatjes
Eiertagliatelle met witte truffelcrème uit Umbrië
Geraspte extra verse truffel apart bestellen
Verse eierpasta gevuld met bospaddenstoelen en truffel, geserveerd met gearomatiseerde botersaus en geroosterde bospaddenstoelen
Korte pasta met Toscaanse worst verkruimeld en geroosterd met knoflook, chilipeper,basilicum, geflambeerd met rode wijn en gekookt in een pittige tomatensaus en afgeroomd met parmigiano Reggiano kaas
Gegrilde Doradefilet met munt en citroen
Gevulde ossenhaas met rucola, zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas en gerookte mozzarella, opgerold in parmaham en geserveerd met een saus van rode wijn en balsamico
Geroosterde kip kuiken, en daarna gekookt in de oven met aromatische kruiden, knoflook, citroen en witte wijn
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappeltjes en spinazie
By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.