Daily Specialties

Gli  Antipasti

Terrine miste di selvaggina con castagne e marmellate
Selectie van terrine: eendenleverpate met ree carpaccio, everzwijn pate met rose peper, fazant pate met
apple geserveerd met kastanje en drie soorten confituur: kweeperen,vijgen, zwarte kersen
15 €
Carpaccio di tonno con insalatina
Handgesneden rauwe verse tonijn 1st quality geserveerd met salade en dressing van citroen-olijfolie
14 €
Antipasto misto per 2
Selectie van zeven soorten vleeswaren, wild pate met pruimen en abrikozen, bruschetta met dun
gesneden pancetta en verse truffle, olijven, sicilianaanse Pecorino kaas en truffle honing
26 €
Impepata di cozze
Gestoomde mosselen met witte wijn, spanse peper, knoflook en zwarte peper
10 €
Capesante in crosta di semi di papavero su vellutata di zucca e amaretti
Creme soep van pompoen en amaretti geserveerd met St,Jakobschelpjes in korst van papaverzaad
15 €
Soute di cannolicchi
Saute van scheermesjes met knoflook,spaanse pepers en witte wijn
2 € per stuk

Le  Paste

Bucatini all’ Amatriciana
Dikke soort spaghetti in en saus van wangspek, tomaten, Pecorino kaas, uij en peterselie
15 €
Tagliatelle raffinate ai funghi porcini con funghi porcini freschi, cantarelle e tartufo fresco
Tagliatelle verfijnd met eekhorntjesbroodpadestoelen geserveerd met verse
eekhorntjesbroodpadestoelen, chantarelle en verse zwarte truffle uit Umbria
19 €
Pappardelle al ragù di cinghiale
Papardelle met gestoofde wildezwijn ragout
15 €

I Secondi

Branzino intero alla griglia
Gegrilde hele wilde zeebars
24 €
Guancia di vitello stufata con verdure servita con polent
Zacht gestoofde kalfswang met groenten geserveerd met gegrilde polenta
23 €

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close